Wie zijn wij?

Nadat Alfons 19 jaar met plezier aan caravans heeft gewerkt in de werkplaats van “Winters Recreatie & Techniek” te Hazerswoude-Dorp, is hij samen met zijn vrouw een andere weg ingeslagen en hebben zij  samen “Alfons Caravan Service” opgericht. Een werkplaats waar je terecht kunt voor (schade)reparaties en onderhoud aan caravans, vouwwagens, aanhangers, boottrailers, paardentrailers etc. , waar communicatie & service naar de klant een belangrijk aspect is.
Vanaf mei 2019 gestart bij Stalling A20 te Nieuwerkerk a/d IJssel, waarna de werkplaats medio december 2022 verhuisd is naar de Bredeweg 64 te Moerkapelle. Naast de al eerder opgezette werkzaamheden hebben zij hun service uitgebreid naar een werkplaats waar je nu ook met de camper terecht kunt voor onderhoud en (schade)reparatie aan de opbouw,  het leveren en inbouwen van accessoires, verkoop ( tevens bemiddeling) van caravans/vouwwagens en vanaf januari 2024 kan er via de webshop diverse producten gekocht worden. Zo blijven ze in beweging.

Alfons Caravan Service is Bovag-gecertificeerd. Bovag geeft garantie voor kwaliteit, een uitstekende service en betrouwbare reparatie en onderhoud.